sportscoaching

Vil du i mål som atlet eller bare give dig de bedste betingelser for at blive bedre. Skriv og lad os finde vejen til DIN succes.

Forandring

I sportscoaching ved humangrounding skaber vi mentalt overskud og forandringsprocesser i vores mindset.

Udvikling

Når drømmen og du kognitivt TØR tro på drømmen, skaber vi sammen muligheden.

Energien

At lægge energien de rigtige steder fysisk og mentalt og få energien til at strømme de rigtige steder i kroppen er kodeordet for DIN succes.

Sportscoaching

Jeg arbejder med golfspillere, håndboldspillere samt fodboldsspillere – blandt andet fra FC Midtjylland akademiet, men ingen sportsbranche skal udelukkes. At se spillere i så professionelt miljø er fantastisk inspirerende. Det er også fantastisk hårdt for individet, hvis ikke de får arbejdet med sig selv mentalt. Skuffelser, skader, hårde slag på selvværd og selvtillid.

Hvis du skal slå til som atlet skal krop og sind være synkroniseret. Negative tanker sætter sig i kroppen og kroppen siger brutalt fra. Jeg hjælper med at energien flyder i kroppen og via kropsterapi og visualiseringer hjælper du kroppen med at selvheale og undgå skaderne. Det er det ene aspekt.

Mentalt arbejde i form af at kunne præstere bedre og være bedre forberedt til den præstation du skal lave. Eller tage den udvikling på dig og ikke begrænse sig selv ved negativitet og begrænsninger generelt.

Jeg hjælper med at du hele tiden er mentalt med og fokus er på plads. Jeg kan hjælpe dig ud af dårlige spiraler og handlemønstre. Sammen når vi dine drømme og mål.

Underbevidstheden kan være en meget god samarbejdspartner når atleter skal bruge ekstra ressourcer og handle hurtigt. Her er visualiseringer omkring den sport der skal udføres et meget vigtigt værktøj. Jeg er samarbejdspartneren der støtter dig hele vejen igennem. Jeg er ham der kan hjælpe dig i din drøm og være med i at drømme sammen med dig, så mål og delmål nås.

Jeg hjælper i alle former for sport og nyder at være i det professionelle miljø.

Jeg følger gerne til store turneringer og er meget fleksibel. Ring eller skriv- hellere idag end imorgen.

Kontakt 31343456. eller info@humangrounding.dk