Om Dennis

Mine kerneværdier


At jeg ikke kan nøjes med at lave en ting beskriver mig meget godt. Jeg har taget flere uddannelser for at kunne hjæIpe bredest muligt og fordi jeg synes sammenhængende er meget spændende. I kraft af min årelange erfaring indenfor arbejdet med børn og voksne, har jeg startet et konsulent firma som hjælper kommuner, skoler, specialskoler, opholdssteder samt plejefamilier. Det kommer jeg nærmere ind på når i trykker jer ind på den del af hjemmesiden.

Jeg vil gerne hjælpe verden til at være et bedre sted for børn og voksne

Jeg har taget mangfoldige uddannelser, så jeg kan hjælpe folk i deres sværeste tid eller folk der vil skabe en forandring i deres måde at leve på. Måske de har ondt i kroppen eller sindet og har brug for en sparringspartner i denne proces. Når sjælen gør ondt skriger kroppen, da det hele hænger sammen som en organisme. Når kroppen viser ubalancer er det vigtigt at lytte og vise nysgerrighed.

Min uddannelser er: Kinesiologi, master i hypnoterapi, massør, master i Nlp, og en kropsterapeutuddannelse.

Disse uddannelser er blot værktøjer til værktøjskassen som bruges til det rette arbejde med det menneske der ligger på briksen. Vi skal sammen identificere årsagen til den problematik DU kommer med og gerne vil forandre, for at du kan leve et liv med mere overskud og ligevægt.