Referencer

Dennis har hjulpet mig med at få de rette værktøjer til at forbedre mig i mit fokus i golf. Han har ligeledes hjulpet mig med håndtering af tanker og følelser. Dennis har hjulpet mig med at finde ro, så jeg kan  have fuld fokus på opgaven. Hvordan man går fra at være nervøs og bange for at fejle til at acceptere og håndtere disse tanker. Gode anbefalinger herfra.

– Jakob Sejr, golfspiller på eliteplan

Mit samarbejde med Dennis er gået over al forventning. Den fysiske behandling er sindssyg god, og indtil videre kombineret med visualisering og samtaler, er det en KÆMPE gamechanger for mig. Det jeg har lært indtil videre er at tænke de positive tanker, og hele tiden mærke efter, hvad der føles rigtigt og forkert.. Resultaterne af det hele har givet forbedringer på fodboldbanen jeg inden vores samarbejde, ikke troede ville kunne lade sig gøre.

– Oliver Sørensen 18 år, u19 FCM. Debut i superligaen 28.6.2020 mod FC København i parken

Jeg synes behandlingen var rigtig god. Jeg føler jeg blev mere bevidst om hvad det er jeg skal arbejde med og hvordan min krop reagerer, når jeg er ude af balance. Udover en større bevidsthed har jeg fået nogle øvelser som gør at jeg håndterer situationerne bedre, for at holde min krop i balance.

– Line Kolster 18 år, Herning- Ikast Håndbold

Vi giver Dennis vores varmeste anbefaling… Han var godt forberedt, og vandt hurtigt min søns tillid, og så har han en god tilgang til børn. Min søn havde en virkelig fin oplevelse hos Dennis, og som han selv sagde, havde han “en fed fornemmelse” i kroppen bagefter. Han er klart af den opfattelse, at der er sket en positiv forandring, i forhold til de fokus punkter Dennis har arbejdet med, og han glæder sig til vores næste aftale med Dennis.

– Tenna Bjørslev Knak, mor til Andreas på 13 år fra FC Midtjylland akademiet

Jeg har igennem det seneste 2 – 2,5 år haft forløber med Dennis Vesterskov i forlængelse af et skadesforløb. Forløber som har indebåret fysiske behandlinger, samtaler og visualiseringer af kroppen for at opnå det bedst mulige udgangspunkt for at komme tilbage på fodboldbanen. Hele forløbet med Dennis har været med til at udvikle og styrke mig som person, både på men også uden for banen. Indtil videre har jeg lært hvordan kroppen er en helhed og hvordan negative tanker kan være med til at påvirke vores krop negativt.

Et mentalt forløb med Dennis har derfor været med til at give mig et nyt syn på kroppen med større fokus på Body Scanning og fokus på at være mere målrettet i min søgen efter den bedste udgave af mig selv.

Jeg er i dag på vej tilbage fra min skade hvor jeg samtidig stadig har samtaler med Dennis som kun er med til at udvikle mig yderligere. 

– Simon U. Madsen, u19 FC Midtjylland. 

Mit forløb med hjernerystelse har mildest talt været en hard omgang. Jeg har i store dele af forløbet ikke været i stand til at motionere, endda ikke været i stand til at gøre andre helt normale ting som at se ens venner, gå i biografen eller gå på cafe. Ting som andre tager for givet, er blevet privilegier for mig. Det er jeg bevidst om nu. Jeg har forsøgt mig med mange forskellige behandlingsmetoder igennem det sidste år, både “anerkendte” behandlingsmetoder, samt dem man i daglig tale nok vil kalde de mere alternative. For hvad gør man når man er desperat? Man giver selvfølgelig ALT en chance. Langt de fleste behandlinger havde stort set ingen eller kun kortvarig effekt på mig, men var der noget der blot kunne give 5%, var det værd at tage med.

I den seneste del af mit forløb (de sidste 2 måneder) har jeg blandt andet gået ved Dennis Vesterskov, Human Grounding. Et helt tilfældigt møde mellem ham og min agent førte til at jeg gav det en chance, hvilket var den helt rigtige beslutning, viser det sig senere hen. Jeg er på daværende tidspunkt i bedring, men som en hver anden i denne situation begynder man at miste tålmodigheden, da man pludselig får blod på tanden, og selvfølgelig hurtigst muligt vil kunne mest muligt igen.

Dennis lærte mig at underbevidstheden spiller en større rolle, end man er i stand til at forestille sig. En af hjernes mest fornemme opgaver er nemlig at beskytte kroppen mod fare. Derfor kan mange eller nogle af ens smerter være et resultat af hjernens forsøg på at beskytte en, hvilket også var tilfældet for nogle af de vane-smerter (overdrevne muskelspandinger) jeg havde fået gradvist igennem de sidste 13 måneder. Dette har som sådan ikke det store at gøre med hjernerystelsessymptomerne, men på trods af det, er det næsten mere ubehageligt med disse smerter.

I den næste periode sker der en hel del i forhold til disse smerter hos mig. Jeg er nu ikke så ofte plaget af dem, som jeg har været tidligt i forløbet. Dette var blandt andet et resultat af Dennis’ metoder med at overbevise underbevidstheden om, at den ikke skulle “passe på mig mere” i form af spændinger. Derudover er det vigtigt med glæde og optimisme i hverdagen, hvilket også blev et mantra for mig, på trods af dårlige dage. Alt sammen noget jeg har lært af ham. Endvidere har Dennis udført hypnose for at påvirke underbevidstheden.

På nuværende tidspunkt er jeg begyndt at træne en lille smule med, og kan bedre opbygge formen igen uden de helt store gener. dette bringer mig tættere på håndboldbanen, hvilket tilbagevendelsen til, er mit helt store mål. I denne situation fungerer Dennis også som min sportscoach. Han er selv tidligere sportsmand og ved hvad det kræver, men samtidig har han også et godt indblik i hvad jeg har været i gennem, og at man ikke bare på en uge kan spille håndbold igen. Samtidig ville det for mig være urealistisk at stå med alle beslutningerne selv i denne genoptræningsfase. Derfor er det prisværdigt, at jeg i denne situation og fremtidige situationer kan rådføre mig med ham.

Rom blev ikke bygget på en dag, så den næste tid kræver tålmodighed. Et af de vigtigste statements jeg har lært er, at tanke skaber handling. Derfor er jeg sikker på, at det hele en dag bliver fantastisk igen og mere til.

– Nikolaj Enderleit, hjernerystelse