Coaching

Jeg coacher i en kombinationsbehandling hvor klienten ligger på briksen. Der arbejdes både med den fysiske del samt det mentale aspekt.

Kropsterapi

Kropsterapi fylder meget i min coaching. Krop og sind går hånd i hånd og skal behandles som en helhed.

Personlig udvikling

Har du et reaktionsmønster du er træt af, kan det skyldes en oplevelse du har haft tidligere. Lad os sammen identificere årsagen.

Forandring

Vi lever efter nogle overbevisninger som har været gode for os engang. Det er bare ikke sikkert konteksten passer mere. Vær nysgerrig sammen med mig.

Humangroundings coaching og behandling

Mange af mine uddannelser tager udgangspunkt i underbevidstheden. Den har så meget magt, så vi kan ligeså godt gøre den til vores positive samarbejdspartner.

Jeg tager udgangspunkt i alt hvad jeg har i lært i de behandlingsformer jeg beskriver herunder og kombinerer behandlingen. Jeg arbejder altid på briksen og bruger som udgangspunkt kropsterapien, da jeg gerne vil have kroppen med i forandringen. Visualiseringer er også tit en del af behandlingen og årsagen er at hovedet/tanken er det første der skaber en ubalance i kroppen. Den skaber den overbevisning du lever efter. Jeg har mange værktøjer som skal bruges forskelligt fra person til person.

Ved Humangrounding er det ikke bare en behandling, det er en ændring. Så du vil gå fra behandlingen og have nogle retninger mod en mere positiv fremtid og en mere positiv tanke som giver end anden følelse. Dette giver så en handling som er bærer præg af egenkærlighed og lyst til livet.

Kæmper du med fysiske skader tager vi fat i dem og definerer årsagen til at kroppen siger fra.

Skab den forandring i dit liv, det er ikke så svært som du tror, det handler bare om det første skridt.

Pris pr. behandling er 800 kr. incl. moms. Varigheden er omkring en time. Medbring stort håndklæde.

Der kan betales med MobilePay eller kontant.

Ring 31 34 34 56 eller mail info@humangrounding.dk

Herunder forklarer jeg hvad uddannelserne kort handler om.

Kropsterapi

Kropsterapi er baseret på anerkendte teknikker; forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen udgør et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan få, når en travl hverdag skal hænge sammen, hvor både stress og smerter i kroppen kan være hyppige.

Der er i dag en mere og mere udbredt opfattelse af, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, Humangroundings Kropsterapi tager sit udgangspunkt . Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis. 

Oplevelser, erfaringer og følelser 

Fokus i kropsterapi ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Humangroundings Kropsterapi arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Kropsterapi styrker kroppen til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. Behandlingen er medicinfri, foregår på en briks og kræver ikke lange forløb med genoptræning eller psykologisk samtale.

Kropsterapi forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Hvordan foregår kropsterapi?

En kropsterapi behandling starter altid med en indledende samtale, hvor klienten fortæller om, hvilke fysiske eller psykiske problemstillinger vedkommende har. Efter samtalen begynder selve behandlingen, hvor kropsterapeuten skaber en åbning af klientens lymfesystem ved at afspænde muskel- og senehæfter. Denne åbning tillader kroppen at komme af med de ophobede affaldsstoffer, så man får mere ud af den kropsterapeutiske behandling.

Kropsterapeuten masserer med et let pulsering derefter arme og ben. Og bruger bl.a. klientens åndedræt aktivt i behandlingen, så han/hun kan komme dybere ind i klientens spændinger. Behandlingen rundes af med en kort samtale, hvor eventuelle følelser og oplevelser, der er dukket op under behandlingen, bliver talt igennem.

Hvad kan behandles med kropsterapi?

Humangroundings Kropsterapi har god effekt i behandling af blandt andet:

 • Rygproblemer
 • Skuldersmerter
 • Knæproblemer
 • Hovedpine/migræne
 • Stress
 • Angst
 • Piskesmæld
 • Gigt
 • Fordøjelsesproblemer
 • Museskader
 • Tennisalbue
 • Hælspore

Hypnoterapi

Hypnose og trance defineres på forskellige måder. Bl.a. som en tilstand hvor hjernebølgerne svinger på alfa / theta niveau. Her er du meget afslappet men dog opmærksom og dit sind er åbent. Når hjernen arbejder på dette niveau, er dit bevidste/kritiske sind ikke dominerende som det er i beta tilstand. Den kritiske faktor, den analyserende og logisk tænkende del, er lettere at omgås. Du er i trance – en hypnotisk tilstand. Det er i denne tilstand din underbevidsthed er åben for positive forslag og forandring. Det er denne tilstand, vi som hypnoterapeuter arbejder i når vi laver hypnose og hypnoterapi med vores klienter.

Formålet med hypnose er, at lade det bevidste sind træde til side. Således kan suggestioner lettere blive accepteret af det underbevidste sind, uden at blive ændret.

Modtager en klient eksempelvis forslaget: “Du spiser sundt og i de mængder din krop reelt har behov for” vil underbevidstheden i alfa/theta niveau høre og acceptere dette forslag, som det er blevet sagt. Den normale reaktion af vores bevidste sind vil derimod muligvis være: “Det kan du ikke gøre, du har jo prøvet så mange gange før og har fejlet”.

Så hypnose og hypnoterapi handler i høj grad om, at ændre de fejlagtige overbevisninger, vi igennem livet har skabt os, til nye positive og hensigtsmæssige overbevisninger.

Det kan godt være at overbevisninger vi har skabt på et tidspunkt igennem livet, har gjort noget godt for os på et tidspunkt,- men at de ikke længere er relevante eller støttende for os i det liv vi lever nu. Måske de ikke engang har været relevante ,men blot skabt af en oplevelse, et chok eller hjælp i kraft af en følelse man havde på daværende tidspunkt. Et overgreb, overvægt eller andet som gør at vi , for at overleve skaber en anden sandhed.

Hypnose kan hjælpe med:

 • Angstproblematikker
 • Stress
 • Jalousi
 • OCD/tvangstanker
 • Selvværd og selvtillid
 • Vægttab
 • Rygestop

Kinesiologien er udarbejdet af Kiropraktor George Goodheart og John F. Thie, blev udviklet tilbage i 1960erne og er siden videreudviklet. Ved hjælp at muskeltesten, forskellige øvelser og ved massage af akupunkturpunkterne, kan mange ubalancer afbalanceres. Der tages udgangspunkt i den vestlige verdens viden om anatomi og fysiologi og østens viden om energibaner, meridianbaner og akupunkturpunkter. Kinesiologi betyder ”læren om bevægelse”.

Kombinationen af at lave en specifik målsætning, bringe ubalancer på målet op til overfladen og derefter korrigere dem, gør kinesiologi meget effektivt.

Kinesiologi er årsagsbehandling frem for symptombehandling, idet symptomer blot er kroppens måde at fortælle, at noget er galt.

At fjerne blokeringerne, der står i vejen for din målsætning, kan være netop det der skal til, for at du kommer nærmere det liv, du ønsker. Blokeringer er alt det der holder os tilbage, og ved at fjerne dem ligger vejen åben for udvikling.

Nlp

Nlp er et begreb udviklet af Richard Bandler og John Grinder i 1970èrne. Nlp står for neurolinvistisk programmering. Grundtanken er, at der er en sammenhæng mellem det neurologiske som er hvordan hjernen virker og det lingvistiske som er hvordan sproget virker.

NLP er en specialist teknik, der anvendes af coaches. NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering. Det neurologiske system regulerer vores kropsfunktioner. Sprogsstrukturen styrer, hvordan vi kommunikerer med andre mennesker. Programmering skal forstås, som den måde vores fortolkninger af verden styrer vores handlinger, valg og adfærd i dagligdagen. Neuro Lingvistisk Programmering beskriver altså de fundamentale dynamikker mellem sind (neuro) og sprog (lingvistik), og hvordan samspillet påvirker vores krop og adfærd (programmering).

NLP lærer os, at ved at ændre vores fortolkning af verden, kan vi ændre vores adfærdsmønstre. Ved at udnytte kraften i sproget, kan NLP coaches nedbryde de mentale barrierer, som vi alle ubevidst har skabt over tid. NLP anses af mange for at være et af ​​de mest effektive og tilgængelige værktøjer i den moderne psykologi. NLP kan hjælpe med stresshåndtering, kommunikationsevner, destruktive forholdsmønstre og kan forbedre livskvaliteten.